Poď s nami zlepšovať
slovenské gastro!

V gastro biznise sme už 6 rokov. Za ten čas sme zistili, že viac ako skúsenosti,
je nadšenie a prístup. Že väčšiu cenu ako zisk má kvalitné a poctivé jedlo.

Pozri si voľné pozície
 
 

Nič podľa tvojej chuti?

Daj nám aj napriek tomu o sebe vedieť, príležitosti
je u nás mnoho, určite spolu niečo ukuchtíme!

Poslať životopis

Zdieľaj pracovné pozície so svojimi kamarátmi,
možno sa im niektorá zapáči.

 
 

Práca v chefgroup? Dobrý nápad!

Z brigádnika
manažér

U nás je všetko možné. Ak ťa práca baví a robíš ju dobre,
vieme to náležite oceniť.

Z brigádnika manažér

Práca je
o ľuďoch

Si typ človeka, ktorý radšej ľudí organizuje,
alebo sa nechá organizovať? Vyber si.

Práca je o ľuďoch

Miesto
pre teba

Práca u nás je rôznorodá. Rýchlo zistíš, čo je pre Teba to pravé -
reštaurácia, kuchyňa alebo kancelária.

Miesto pre teba

Prečo chodíme s chuťou do práce?

Odmena podľa výkonu a vždy včas

Odmena podľa výkonu
a vždy včas

Je len na tebe, aká dlhá bude tvoja výplatná páska. Oceníme každú snahu a nápad.

Skvelé stravovanie

Skvelé
stravovanie

Tento benefit je každému po chuti. Jedávame v štýle: „Čo sme si navarili, to si aj zjeme“.

Sme ľudskí a vychádzame v ústrety

Sme ľudskí
a vychádzame v ústrety

Každý z nás občas potrebuje malú pomoc. Radi si ťa vypočujeme a ešte radšej ti pomôžeme.

Firmu zlepšujeme všetci spolu

Firmu zlepšujeme
všetci spolu

Vieme oceniť nové nápady, ktoré nás všetkých a celú našu gastro rodinu posúvajú dopredu.

Vzdelávanie, rozvoj, aj zábava

Vzdelávanie, rozvoj,
aj zábava

Naučíme ťa nové veci a po práci sa zabavíme. Naše teambuildingy majú šťavu.

Sloboda a zodpovednosť

Sloboda
a zodpovednosť

Nikomu nepozeráme cez plece. Pre nás je dôležité len to, či je práca hotová.

Ľubomír Miňo, prevádzkar a manažér festivalov

"Pre mňa je organizácia festivalov jedna veľká jazda. Dni splynú, všetci sa bavíme so zákazníkmi a neskutočne si to užívame!"

Ľubomír Miňo, prevádzkar a manažér festivalov

 
Marek Jánošík, manažér

"Je to o zodpovednosti, nápadoch a riešeniach. Som veľmi hrdý na to, čo sme v tak krátkom čase dokázali."

Marek Jánošík, manažér

 
Magda, prevádzkarka Thali reštaurácie

"Keby bola na mojej prevádzke kúpeľňa, tak sa tam presťahujem."

Magda, prevádzkarka Thali reštaurácie

 

Nazrite nám do kuchyne!

Napíšte nám svoj email a dvakrát za mesiac vám pošleme čerstvé novinky, inšpirácie, tipy a triky
zo svetových kuchýň. A občas aj chrumkavé ponuky.

Chcem novinky z Chef kuchyne